Oulun Oikiat Konepäivät 2024 olivat yleisömenestys!

Kiitos kaikille vierailijoille käynnistä ja konepäivien tunnelmasta! Lisäksi tarjolla ollut Sirukan lohikeitto oli jälleen herkullinen lisukkeineen!

Pihalla oli paljon nähtävää ja Jaakko Laurila riensi koneelta koneelle esittelemään näytillä olevia koneita. Kiitos myös KH-Koneitten Simo Ahlgrenille ja Edeco Toolsin Juho Marjakankaalle ja Tuomas Järviselle, jotka auttoivat vieraita eri koneuutuuksien esittelyissä.

KH-Koneiden konemallisto koostui Yanmar-kaivinkoneista, minidumpperista ja V100 -pyöräkoneesta sekä Kramerin eri malleista useassa kokoluokassa. Pihassa oli myös Kobelco SK140SRLC-7 ja Ljungby L15, joita käytiin myös ohjaamossa saakka tutustumassa.

Edeco Tools toi pihaan uuden EW100 -mallin pyöräalustaisen kaivinkoneen, joka tänä alkuvuonna 2024 on ollut kovasti myyty kaivinkonemalli. Lisäksi pihassa oli kaksi sähkötoimista maanrakennuskonetta EZ17e ja WL20e. Mielenkiintoa herätti myös kurottajamalli TH412 kompaktilla koollaan.

Yanmar C08 minidumpperi
Wacker Neuson TH412 Paino 2900 kg Nostokorkeus 4163 mm
Wacker Neuson EZ17e
Wacker Neuson WL20e Toiminta-aika yli 6 tuntia Latauspistoke type 2

Muistathan, että konepäivien rahoitustarjous on voimassa 31.5.2024 saakka. Tervetuloa kaupoille!

Scroll to top