Varaosat ja huolto

JL Machine tarjoaa monipuoliset huolto-, korjaamo- ja varaosapalvelut sekä lisälaitteet maanrakennuskoneille Oulu-Lappi-Kainuu alueella.

Toimimme virallisena huoltona Kramer, Yanmar, Wacker Neuson, Kobelco ja Ljungby Maskin koneille, joihin asiakkaamme saavat kauttamme alkuperäiset varaosat, jolla asiakkaamme saavat koneensa toiminnan pitkäjänteisesti ja luotettavasti. Huollamme myös muut merkit.

Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Toimimme uudistetuissa ja ajanmukaistetussa korjaamotilassa. Käytössämme on kaksi hyvin varusteltua kenttähuoltoautoa, joiden avulla palvelemme asiakkaitamme asiantuntemuksella ja laadukkaasti korjaamomme lisäksi työmailla ja kentällä. Tällä tavoin pystymme auttamaan asiakasta työskentelemään turvallisesti, tehokkaasti ja asiakas voi keskittyä erityisosaamiseensa ilman kalliita seisahduksia ja takaamme koneesi luotettavan toiminnan.

Ota yhteyttä huolto- ja korjaamopalvelun henkilökuntaamme - vastaamme mielellämme kysymyksiin.

    Please prove you are human by selecting the Truck.

    Faster Multifaster -hydraulipikaliittimet

    Hydraulitoimisisten lisälaitteiden nopea ja vaivaton vaihto tapahtuu käyttäen Faster-liittimiä, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja varmatoimisia. Faster-liittimet voidaan myös jälkiasentaa, jolloin alkuperäiset liittimet jäävät myös käytettäviksi rinnalle.

    Asennamme myös liittimet puolestasi.

    Faster Multifaster liittimen toimintaperiaate