JL Machine Oy luovutti kymmenen uutta konetta asiakkailleen

Oulun, Lapin ja Kainuun alueella KH-Koneiden, Edeco-Toolsin ja Kobelco Centerin koneiden jälleenmyyjänä toimiva JL Machine Oy luovutti kerralla kymmenen maanrakennuskonetta ja 20 tärylätkää asiakkailleen.

Alueen kahdeksan eri urakointiyritystä sai uudet koneet käyttöönsä Jarmo ja Jaakko Laurilan toimiessa koneiden myyjinä sekä luovuttajina.

Tämä oli meille mielekäs tapahtuma, kun saimme kerralla ison määrän edustamiamme koneita urakoitsijoiden työmaille. Kaikki myymämme konemerkit, Yanmar, Kramer, Wacker Neuson sekä Kobelco olivat kaupassa edustettuna. Koneiden lisäksi asiakkaille meni yhteensä kaksikymmentä tärylätkää, sanoo JL Machine Oy:n Jarmo Laurila.

JL Machine Oy toimii konemyynnin lisäksi myös koneiden huolto- sekä varaosapisteenä alueella.

Scroll to top